Workshop: Actief in het bos

Workshop:

Actief in het bos!

Tijdens deze workshop krijg je een ideeënfestijn voor wat mens en hond onderweg kunnen doen om meer in beweging te zijn. Jouw hond gaat jou veel leuker vinden!

Herken jij dit?

 • Mijn hond doet zo graag samen iets met mij maar ik heb weinig inspiratie tijdens de dagelijkse wandeling
 • Ik denk dat mijn hond zich verveelt tijdens de wandeling en daardoor ontstaat er ongewenst gedrag
 • Ik heb weinig tijd om écht met mijn hond op pad te gaan
 • Mijn dagelijkse wandeling is bijna altijd dezelfde
 • Mijn hond blijft altijd snuffelen waar andere honden geplast hebben
 • Eetbare dingen zijn niet veilig in de buurt van mijn hond
 • Mijn hond verliest de aandacht en gaat eindeloos snuffelen, treuzelen of als een gek trekken
 • Mijn hond geraakt zijn energie niet kwijt
 • Ik ben niet ontspannen tijdens een wandeling met mijn hond

Hoe komt dat nu?

Samen op pad gaat is echt een natuurlijke behoefte van onze hond. Samen de wereld verkennen, echte quality time samen. Het liefste doet de hond dat dan op zijn eigen tempo (draven). Dit kan natuurlijk het beste los. Maar los mogen lopen is in België vaak een uitzondering omdat dit bijna overal verboden is.

Onze honden zijn eigenlijk échte ‘werkers’. Ze willen zo graag ons ‘pleasen’ en dingen voor ons doen. Alle honden zijn vroeger gefokt voor een bepaalde taak (waken, jagen, hoeden,…) Maar is onze hedendaagse maatschappij is onze hond vaak ‘werkloos’. Dat ligt natuurlijk het risico van verveling op de loer… Een hond die zich tijdens een wandeling verveelt gaat vaak over tot ongewenst gedrag zoals trekken, uitvallen, eindeloos snuffelen,…

Omdat wij ook niet vaak weten wat we juist nog meer met de hond kunnen doen wordt de dagelijkse wandeling vaak saai en de hond kan zijn energie niet meer kwijt…

Daarom… gedaan met twijfelen!

Gedaan met zoeken naar een onderwerp! Gedaan met twijfelen wat je met je hond zou gaan doen. Gedaan met zuchten op het ‘sukkelen’ tijdens je training. Gedaan met saaie en stijve gehoorzaamheidsoefeningen die je hond niet aanspreken. Een streep er onder.

Stop dus nu met teveel nadenken en kies voor ACTIE!

Ik help je tijdens deze toffe creatieve workshop aan een nieuwe vaardigheid voor jou hond: Samen actief zijn in het bos!

Als je kijkt naar de tijd & energie & vooral de liefde die jij in je hond hebt gestoken en dagelijks steekt, wordt het dan niet eens tijd dat je ook beloond wordt?

 • Jij verdient het om een super leuke relatie met je hond te hebben
 • Jij verdient het om een top team te zijn, zodanig dat je hond staat te ‘springen’ dingen voor jou te doen
 • Jij verdient het om een nieuwe vaardigheid te kennen
 • Jij verdient het om de kennis en de tricks te kennen om jouw hond mentaal en fysiek uit te dagen zodat hij na de wandeling volledig voldaan & happy is.

Dit krijg je!

5 keer YES voor € 97

 

YES: Live 3 uur durende workshop
YES: Koffiepauze met bijhorende ‘rust’ oefening van de hond
YES: Mijn enthousiasme en ervaring die ik met jullie deel tijdens de workshop
YES: Een ideeënfestijn over wat je allemaal kan doen met je hond
YES: De band met je hond wordt omhoog gekatapulteerd

Hey! Ik ben Sara en al 10 jaar bezig met honden! Als hondengedragstherapeute is het mijn passie om hondeneigenaars te helpen om hun hond beter te kunnen begrijpen.

Hé jij!

Jouw hond gaat jou NOG leuker vinden!

📌 Samen op pad gaan is een natuurlijke behoefte van de hond
📌 Je zal nooit meer zonder inspiratie vallen
📌 Je wordt gestimuleerd om aan je relatie met je hond te werken
📌 Ongewenst gedrag tijdens de wandeling gaat minderen

Zaterdag 2  september 10:30 – 13:00 uur

Domein Kiewit – Hasselt

De plaatsen blijven beperkt om persoonlijk contact en individuele oefeningen toe te laten tijdens de live sessies. Dus, heb je zin om dit op een beloningsgerichte, ontspannende en vooral hondvriendelijke manier te ontdekken? Wil je een plekje?

Wees er snel bij!

Ik zit al klaar voor je!

Let’s do this!

Happiness starts with a wet nose and ends with a tail

Goh, ik wil écht aan de slag met mijn hond!