Versterk je band tijdens de wandeling

Versterk je band tijdens de wandeling!

Online praktijkprogramma!

 

“Ben jij het getrek, gesleur en eindeloos gesnuffel van jouw hond kotsbeu tijdens wandelingen met je hond?

 

‘Ik begrijp je. Bij mijn eerste hond ‘Door’, een Duitse herder heb ik die ervaringen ook gehad. Elke dag opnieuw ging ik met goede moed op pad tijdens mijn wandeling, maar het liep altijd fout. Ik vond trouwens ook dat hij constant langs mijn been moest lopen aan ‘de voet’, zoals ze dat zo mooi op de hondenschool leerde, maar o boy, wat had ik het mis. Mijn band ging alleen maar achteruit en de wandeling voelde als een verplicht nummertje. Mijn Duitse herder moest toch zijn energie kwijt? Dus ik moest wel gaan wandelen. Ik gooide eerst nog een half uur met een balletje om hem moe te krijgen maar dat werkte ook al niet. Pff frustratie alom…’

 

Verlang je naar een diepere connectie en aandachtige momenten met je trouwe viervoeter? Wil je je hond mentaal en fysiek moe krijgen tijdens de wandeling?

 

Dan is deze boodschap speciaal voor jou.

 

Jouw wandelingen voelen eerder als een strijd dan als een ontspannend moment? Maar wat als ik je vertelde dat dit kan veranderen?

 

Laten we samen op pad gaan!”

🚀 Waarom deze online praktische training?

“Deze cursus is speciaal ontworpen voor hondeneigenaren die verlangen naar wandelingen vol verbinding en plezier, zonder het constante trekken en sleuren aan de lijn. Als jij elke keer weer droomt van rustige en ontspannen wandelingen waarbij jij en je hond echt samen genieten van de natuur, dan is dit voor jou. Misschien voel je je gefrustreerd en uitgeput door het gevecht om je hond onder controle te houden tijdens elke stap van de weg. Of misschien voel je je verdrietig omdat je het gevoel hebt dat de band tussen jou en je trouwe metgezel verloren gaat in het voortdurende getrek en afleiding. Deze cursus is voor jou als je verlangt naar die diepgaande connectie en oprechte momenten van samenzijn tijdens jullie wandelingen. Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen de pijn en frustratie, en hallo te zeggen tegen wandelingen vol fun, verbinding en vreugde.”

🌈 Wat kun je verwachten:

  • Ontdek de sleutel tot een diepere band met je hond tijdens wandelingen met ons krachtige online praktijkprogramma, boordevol meer dan 20 video’s en praktische tips.

🔥 Ontdek wat deze online praktijktraining voor jou kan betekenen:

  1. Diepere Band: Leer hoe je een diepere band kunt opbouwen met je hond tijdens het wandelen, waardoor jullie relatie sterker en hechter wordt.
  2. Verbeterde Aandacht: Ontwikkel technieken om de aandacht van je hond te verbeteren, zodat hij meer gefocust is op jou en minder snel afgeleid raakt door externe prikkels.
  3. Minder Trekken: Leer hoe je het trekken aan de lijn effectief kunt verminderen, waardoor wandelingen minder stressvol en meer ontspannen worden voor zowel jou als je hond.
  4. Verhoogd Plezier: Ontdek manieren om het plezier en de vreugde van wandelen te vergroten, zowel voor jou als voor je hond, door middel van leuke en interactieve oefeningen.
  5. Zelfvertrouwen: Bouw zelfvertrouwen op als hondeneigenaar door te leren hoe je op een positieve en effectieve manier met je hond kunt communiceren en samenwerken tijdens het wandelen.

Hey! Ik ben Sara en al 10 jaar bezig met honden! Als hondengedragstherapeute is het mijn passie om hondeneigenaars te helpen om hun hond beter te kunnen begrijpen.

Wat vinden andere hondeneigenaars van mijn aanpak? 0

Ontdek Waarom Deze Cursus Perfect Is Voor Jou En Je Hond!

💡 Waarom Online?

Ik begrijp dat jouw tijd kostbaar is en dat flexibiliteit essentieel is als het gaat om het trainen van jouw trouwe viervoeter. Daarom heb ik gekozen voor een Online-cursus als trainingsmethode. Waarom? Hier zijn een paar redenen:

  1. Eigen Tempo: Geen haast. Geen stress. Met mijn cursus kun je leren op jouw eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Bekijk de cursusmaterialen wanneer je maar wilt en neem de tijd om de oefeningen te oefenen met jouw hond.
  2. Genoeg Tijd om te Oefenen: De cursus geeft je voldoende tijd om de geleerde technieken en oefeningen te oefenen. Herhaal de video’s zo vaak als nodig is en neem de tijd om de concepten volledig te begrijpen voordat je verder gaat. Je hebt een jaar lang toegang.

Kortom, deze toffe praktijkcursus biedt jou de flexibiliteit en toegankelijkheid die je nodig hebt om te leren en te groeien in jouw relatie met jouw hond, met de mogelijkheid om persoonlijke begeleiding te krijgen wanneer dat nodig is. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de voordelen van onze unieke trainingsmethode!

Goh, ik wil écht leuke wandelingen met mijn hond!

Online Praktijktraining

voor slechts 297 euro (betalen in termijnen ook mogelijk)

✨ Wat gaan we zien in deze online praktijktraining?

Ontdek de essentiële fundamenten voor een verbonden wandeling met je hond in onze eerste module. Leer aandachtsoefeningen, targetoefeningen voor prikkelende situaties, effectieve terugkomtechnieken, en nog veel meer! Met een focus op beheersing en plezier, creëer je samen met je hond een sterke basis voor een harmonieuze wandelervaring.

Ontdek in onze tweede module een scala aan mentale en fysieke oefeningen die je samen met je hond kunt uitvoeren, zowel in het bos als tijdens stads wandelingen. Deze stimulerende activiteiten versterken jullie band aanzienlijk en resulteren in een hond die meer aandacht aan jou besteedt en niet langer aan de lijn trekt tijdens jullie avonturen.

Na het volgen van deze online praktijktraining?

Na het volgen van deze cursus zul je een transformatie ervaren in de wandelervaring met je hond. Je zult niet alleen genieten van ontspannen en plezierige wandelingen, maar je zult ook een diepere band met je trouwe metgezel opbouwen. Door het toepassen van de geleerde technieken zul je merken dat je hond meer aandacht voor jou heeft, niet meer eindeloos aan de lijn trekt, en dat jullie samen nieuwe avonturen beleven met vertrouwen en FUN. Kom en ontdek de sleutel tot een verbonden wandeling met je hond – meld je vandaag nog aan voor onze cursus en zie het verschil dat het kan maken!