Over Sara

— Sara Van Lindt

Hoi! Ik ben Sara, jouw hondencoach!

Ik ben met mijn zaak gestart, omdat ik erg geloof dat we een fantastische relatie kunnen hebben met onze hond, zonder frustratie en onduidelijkheden.

Dankzij mijn eerdere ervaringen tijdens mijn opleiding tot hondengedragstherapeute en verschillende bijscholingen in binnen -en buitenland ben ik in staat om jouw hond te begrijpen en je de nodige technieken en tools te geven om aan de slag te gaan en je relatie met je hond te optimaliseren.

Als hondencoach help ik je via 1 op 1 trajecten, groepssessies en lessenreeksen een fantastische relatie met je hond te creëren. Iets waar ik dag in dag uit met plezier volop voor ga!

Ik werk uitsluitend met beloningsgerichte trainingsmethodes omdat ik hier echt helemaal achtersta. Om een vriendschapsrelatie op te bouwen met je hond is wederzijds respect nodig. Dit krijg je door duidelijke communicatie en consequentie.

Toen ik mijn eerste hond in huis nam, werd ik voor de eerste keer in mijn leven geconfronteerd met probleemgedrag van honden. ‘Door’, mijn Duitse herder reu, vertoont agressief gedrag naar andere honden. Ik wist helemaal niet wat ik hiermee moest. Ik vroeg me af waarom hij zulk gedrag vertoonde en wat ik er aan kon doen. Dat is de reden waarom ik veel begon te lezen en advies vroeg over hondengedrag.

Mijn zoektocht naar het antwoord hierop was blijkbaar moeilijker dan verwacht. Ik liet mij adviseren door verschillende mensen, allemaal tevergeefs. Mijn relatie met mijn lieve hond stond op een laag pitje en ik werd er alleen maar ongelukkig van, omdat ik mij het leven met mijn hond heel anders had voorgesteld.

Intussen kan ik mij beroepen op meer dan 10 jaar ervaring in het trainen van honden. Iets waar ik dag in dag uit met plezier volop voor ga!

Voor al je vragen of het maken van een afspraak