Het ultieme hondenjaar met Sara

Voelt het soms alsof je in een doolhof zit als het gaat om het begrijpen en trainen van je hond?

Misschien heb je momenten gehad waarin je met bezorgdheid naar je hond keek terwijl hij ongewenst gedrag vertoonde, en heb je jezelf afgevraagd waar het misging?

Herken jij dit?

 • Je hebt uren doorgebracht met zoeken naar oplossingen op het internet, maar niets lijkt echt te helpen.
 • Je hebt het gevoel dat je alles hebt geprobeerd, maar het gewenste resultaat blijft uit.
 • Elke wandeling in het park vult je met angst omdat je niet weet hoe je hond zich zal gedragen.

Ik begrijp je en het ligt niet aan jou…

 • In onze maatschappij wordt ‘het luisteren van je hond’ als iets super belangrijk gezien en wordt als ‘normaal’ bestempeld.
 • Op welke manier dat je het ook gebolwerkt krijgt, de hond moet gewoon jou als baas zien en niet omgekeerd.
 • Beloningsgerichte trainingen worden afgeschilderd als ‘omkoping van de hond’. ‘Hij moet het ook zo maar doen, zonder snoepjes,’… of… ‘Op die manier kan mijn hond ook luisteren, als hij zoveel snoepjes krijgt’… of… ‘Hij moet toch maar luisteren uit loyaliteit en liefde?’,…
 • Als je dan toch beloningsgericht traint, weet je niet goed hoe je dat moet afbouwen, omdat je dat nooit is aangeleerd.
 • Je mist de ‘tools’ & trics & tips om goed te kunnen trainen met je hond.

Het kan ook anders…

Ik begrijp je pijn en frustratie omdat ik het zelf hebben meegemaakt. Ik was ooit in jouw schoenen. Ik herinner me die ene keer dat mijn Duitse herder weer uitviel naar andere honden tijdens een markttraining. De ogen van omstanders keken vol oordeel, en de pijn sneed diep.

Maar die moeilijke momenten leidden tot mijn missie. Ze inspireerden de geboorte van het “Het Ultieme Hondenjaar”.

Hoe ziet het jaartraject eruit?

1. Diepgaande Gedragsbeoordeling: Onze reis begint met een grondige evaluatie van het gedrag van je hond. We begrijpen zijn uitdagingen en ontdekken de oorzaken achter zijn gedrag. Dit is de eerste stap naar positieve verandering.

2. Persoonlijke Trainingssessies: Gedurende het jaar ontvang je regelmatige een-op-een trainingssessies, aangepast aan de behoeften van jou en je hond. Deze sessies helpen je om de training te integreren in je dagelijkse leven.

3. Gepersonaliseerde Trainingsplannen (huiswerk): We bespreken tijdens onze sessie je huiswerk, zodat je weet wat te doen en wanneer.

4. Doorlopende Ondersteuning: Ik ben er voor jou, niet alleen tijdens de sessies, maar altijd. Heb je vragen? Behoefte aan advies? Ik ben maar een telefoontje of een whatsappje verwijderd.

5. Gedragsfollow-up: Ik meet regelmatig de voortgang van je hond en pas het trainingsplan aan waar nodig. Dit is een reis, en ik ben er om je te begeleiden.

6. Toegang tot Workshops en Groepssessies: Doe mee aan workshops en groepssessies om je vaardigheden aan te scherpen en je hond te helpen met sociaal gedrag.

7. Online Materiaal en Hulpmiddelen: Onze online bronnen, inclusief video’s en handleidingen, zullen je ondersteunen tussen de sessies door.

 

De prijs en jouw investering

‘Het ultieme hondenjaar met Sara!’

Wat krijg je tijdens het ‘ultieme hondenjaar met Sara’ programma:

 • Diepgaande Gedragsbeoordeling aan huis of aan de kinderboerderij in Kiewit- Hasselt
 • Doorlopende ondersteuning via whatsapp of videocall
 • Gedrags- follow-up
 • 12 individuele trainingsessies
 • Online materiaal en hulpmiddelen:
  • Online cursus: Kickstart Beheers je! ter waarde van 94,63 euro
  • Online cursus: Dogs do speak ter waarde van 59,29 euro
  • De Honden Inspiratie Club ter waarde van 95 euro
  • Gratis toegang tot alle groepslessen en workshops die georganiseerd worden
 • Advies en mijn enthousiaste tips en ondersteuning gedurende 12 maanden. Ik ben je cheerleader en je coach, GO GO GO!

Jouw investering voor dit programma is 3799 euro.

Betalen in termijnen in ook mogelijk.

Hey! Ik ben Sara en al 10 jaar bezig met honden! Als hondengedragstherapeute is het mijn passie om hondeneigenaars te helpen om hun hond beter te kunnen begrijpen.

1. Plan een videocall in

2. We maken samen een plan

3. We voeren het samen uit

 

 

 

 

 

 

 

Hé jij hebt twee keuzes!

Twee

Of je blijft in de situatie hangen waarin je nu zit met het risico dat het gedragsprobleem blijft en zelfs groter en erger wordt, waardoor je band met je hond alleen maar achteruit zal gaan.

Je voelt je onzeker over je eigen handelingen en je hebt geen vertrouwen meer in je hond.

Of je kiest voor het intensief traject en werkt vanaf nu aan een oplossing voor het probleem!

 

Voor wie is dit traject?

Voor elke hondeneigenaar die graag zijn eigen hond voor de volle 100% wilt leren kennen en het gedragsprobleem voor goed wil aanpakken en ombuigen naar gewenst gedrag! Van mij mag je enthousiasme en toewijding verwachten mét respect en empathie voor jouw situatie. Ik veroordeel niet…

 

Voor wie is dit traject niet?

Dit traject is niet voor jou als je gelooft in een quick fix en speciale magie.. Snelle ‘harde hand’ & ‘dwang’ oplossingen die het welzijn van je hond niet ten goede komen werken niet voor mij…

 

Terug samen met je hond genieten…

Doe je ogen eens dicht. Als je jezelf nu eens iets heel groots en moois zou mogen toewensen, wat zou dat zijn? Doe terug open. Waar dacht je aan? Door terug een leuke band met je hond te creëren, kunnen we die wens ook écht laten uitkomen.

 

Na deze cursus…

Ben jij in staat jouw hond te kunnen ‘managen’, waardoor je nooit meer ‘onhandig’ bent in de omgang met je hond. Jij kan je situatie controleren en hebt ten alle tijden een supervisie over je hond.  Je relatie met je hond gaat een trap omhoog en vanaf nu zijn jullie een TOPteam!

Wat vinden andere hondeneigenaars van mijn aanpak? 0

‘Het ultieme hondenjaar met Sara’

Waarom zou ik met dit jaarprogramma meedoen?

1. Zorgeloos Genieten van Je Hond: Vergeet de constante zorgen over het gedrag van je hond. Met het jaartraject kun je genieten van de zekerheid dat het gedrag van je hond aanzienlijk zal verbeteren en ongewenst gedrag zal verdwijnen.

2. Een Diepere Band met Je Furry Friend: Stel je voor hoe het zou zijn om een diepere emotionele connectie te hebben met je hond. Het traject helpt je niet alleen bij de training van je hond, maar ook bij het versterken van die speciale band die jullie delen.

3. Nooit Alleen op Deze Reis: Het kan een eenzame reis zijn om het gedrag van je hond te verbeteren. Maar met het jaartraject ben je nooit alleen. De continue ondersteuning biedt geruststelling en gemoedsrust, wetende dat je op elk moment hulp kunt krijgen.

4. Training op Jouw Maat: Geen standaardoplossingen. We begrijpen dat elke hond uniek is. Dit unieke traject biedt een persoonlijke aanpak die is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw hond en jouw doelen.

JAAAAAA, DAT WIL IK!