Woofcamp XL

WOOFCAMP-instructeurs organiseren XL-les voor het goede doel

Woofcamp XL

Begin dit jaar lanceerden Sara van Lindt van Hondengedragscentrum Limburg en Sofie Jaeken hun nieuwste project; WOOFCAMP – dat is bootcamp voor jou én je hond. Ze volgden hiervoor een intensieve opleiding bij onze Noorderburen.

Sindsdien konden ze al menig baasje én hun hond gelukkig maken door spelenderwijs aan hun band, fitheid en gedrag te werken tijdens de WOOFCAMP lessenreeksen.

‘Wij blijven niet bij de pakken zitten’!

“We dragen het welzijn van de honden hoog in het vaandel” stelt ervaren hondengedragstherapeute Sara, “daarom hadden we hartpijn bij het lezen van artikels rond de enorme toestroom van coronahondjes in de dierenasielen, nu de pandemie zo goed als ten einde is.”

“Wie ons een beetje kent weet dat we niet graag bij de pakken blijven zitten” vult collega WOOFCAMP-instructeur Sofie aan. “We organiseren daarom op 25 juni 2022 een éénmalige WOOFCAMP XL les op Domein Kiewit ten voordele van het Dierenasiel te Genk.”

Meer centjes voor het goede doel!

“Normaalgezien doen we geen initiaties en wordt WOOFCAMP enkel gegeven in beperkte groepjes en in reeksen van 5 lessen om volledig mee te kunnen zijn in de geest van WOOFCAMP” gaat Sara verder, “maar nu maken we graag een uitzondering want hoe meer deelnemers, hoe meer centjes voor het goede doel!”

“We doen bovendien ons uiterste best om er een leuke en leerrijke namiddag van te maken voor alle deelnemende hond-baascombinaties en wie weet volgen er nog enkele verrassingen” besluit Sofie met een knipoog.

Woofcamp XL op zaterdag 25 juni 2022 Domein Kiewit

WOOFCAMP XL vindt plaats op zaterdag 25 juni 2022 op Domein Kiewit. Er wordt verzameld op de parking gelegen in de Putvennestraat 108 te Hasselt omstreeks 13:30 uur. Iedereen is welkom, ook als je nog nooit WOOFCAMP gedaan hebt!

Inschrijven of steentje bijdragen?

Inschrijven of een gift (als je niet kan meedoen) kan hieronder via de groene knoppen.

De opbrengst gaat integraal naar het dierenasiel van Genk.

Alvast bedankt !

Groetjes Sara & Sofie