WOOFCAMP

WOOFCAMP

de nieuwste hype in de hondenwereld, nu ook in België!

 

Driedubbele win win situatie!

 

Wil jij ook graag sporten met je hond?

Je kent het waarschijnlijk wel

 

Je komt thuis na een vermoeiende werkdag en je trouwe viervoeter staat vol energie te popelen om iets leuks te doen met jou. En misschien wilde je eigenlijk zelf nog even langs de fitness? Zoals zo vaak zijn er uren te kort in een dag. Goed nieuws! Je hoeft niet langer te kiezen tussen een activiteit voor jezelf of voor je hond!

Quality time met je hond

 

Om tegemoet te komen aan de behoefte van hondeneigenaars om iets nuttigs (gedragstherapie) te koppelen aan iets leuks (sport) bedacht de Nederlandse hondengedragstherapeute Marit Hendriksen “WOOFCAMP”: “Het is een driedubbele win-win-win situatie,” roept ze enthousiast wanneer ze met passie over WOOFCAMP vertelt. “Naast je eigen workout, krijgt de hond lekker veel beweging, hoef je je hond niet apart nog uit te laten na een lange dag werken, je bent lekker buiten, je brengt quality time met je hond door en tussen de bedrijven wordt er gewerkt aan het (probleem)gedrag van de hond én,” voegt ze met een knipoog nog even toe, “het onbegrijpelijke ‘geblaf’ van het baasje.” 

Wil jij graag?

  • Aan jouw algemene conditie werken en aan de gehoorzaamheid en aandachtsboog van de hond?
  • Spelenderwijs je hond beter kennen en begrijpen?
  • Leren hoe je eigen gedrag en energie bijdragen aan het (probleem)gedrag van je hond en hierdoor oude en vervelende gedragspatronen aanpakken en veranderen.
  • Je relatie met je hond naar een hoger niveau tillen?

Goed nieuws!

Bij WOOFCAMP zijn alle honden en hondeneigenaren welkom. Ook de honden met probleemgedrag. Veiligheid staat wel voorop in de lessen, dus bij ernstig probleemgedrag kan aanvullende (voorafgaande) gedragstherapie nodig zijn.
Bovendien hoeven de hondeneigenaren niet terug te deinzen voor het sportieve gedeelte van de mens. De oefeningen kunnen op ieders niveau aangepast worden zodat iedereen op zijn of haar tempo kan deelnemen.

In 2021 besloot Sara Van Lindt van Hondengedragscentrum Limburg iets nieuws uit te zoeken om haar al goed gevulde palmares van gedragstherapieën, workshops en online cursussen nog wat uit te breiden. “Het was vooral de speelse manier waarop er wordt omgegaan met hondengedrag, het groepsgevoel en de fun voor mens en hond die me aantrokken in WOOFCAMP. Dit is uniek in de hondenwereld!”

 

Samen met Sofie Jaeken, al meer dan twintig jaar Sara’s bestie, trok ze dus in de loop van vorig jaar gedurende 5 weekends naar Nederland om de opleiding tot WOOFCAMP-instructeur met succes af te ronden. “Ik was al langer op zoek naar een combinatie van sport en dieren”, stelt Sofie Jaeken, “nu ik WOOFCAMP-instructeur ben kan ik mensen op een leuke manier helpen met het verbeteren van de band met hun hond, allemaal terwijl ze zelf ook nog eens actief bezig zijn. Ik word daar oprecht gelukkig van.”

En zo waren er in één klap twee gebrevetteerde WOOFCAMP-instructeurs in België en hopelijk mogen er daar snel nog meer bij komen.

Dit krijg je!

Praktisch – Prijzen

 

We organiseerden al heel wat WOOFCAMP – sessies die met veel enthousiasme onthaald werden. Heb je ook zin om te sporten samen met je hond? Hieronder zie je welke lessenreeksen er georganiseerd worden. Er wordt ingeschreven per lesblok van 5 omdat er in thema’s gewerkt wordt. Er kunnen dus geen losse lesjes genomen worden. Er wordt ook gewerkt met persoonlijke leerdoelen die geïntegreerd worden in de lessen.

Voor de prijs van 95 euro krijg je 5 lessen woofcamp.

NIEUWE DATA:

Bij enthousiaste WOOFCAMP-instructeur Sofie

WOOFCAMP lessenreeks op zaterdagochtend om 09:00 uur

De lessen zullen plaatsvinden op:

  • 30 maart
  • 6 april
  • 13 april
  • 20 april
  • 27 april

Bij enthousiaste WOOFCAMP-instructeur Sofie

Wat vinden andere hondeneigenaars van WOOFCAMP 0